Μεταβολικο Συνδρομο

Το Μεταβολικό Σύνδρομο είναι μια σύνθετη παθολογική κατάσταση που συνδέεται άμεσα με αυξημένο κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα.


Περισσοτερα

Υγεια & Προληπτικη Ιατρικη

Συμβάλει στην έγκαιρη διάγνωση που αποσκοπεί στη καλύτερη θεραπεία και έκβαση νοσημάτων τα οποία δεν έχουν ακόμη εκδηλωθεί κλινικά.


Περισσοτερα

Πιστοποιητικα Υγειας

Η καλή υγεία είναι ζωτικής σημασίας για την ανθρώπινη ευτυχία και ευεξία συμβάλλοντας σημαντικά στην οικονομική πρόοδο μια και οι υγιείς πληθυσμοί ζουν περισσότερο και είναι πιο παραγωγικοί.


Περισσοτερα

Επισκεψεις κατ’ οικον

Η επίσκεψη κατ΄ οίκον προσφέρει αποτελεσματική και ανθρώπινη φροντίδα σε άτομα μεγάλης ηλικίας, σε ασθενείς με κινητικά προβλήματα ή χρόνια νοσήματα.


Περισσοτερα

Ιατρικές Υπηρεσίες

Οι ιατρικές υπηρεσίες υγείας πρέπει να διασφαλίζουν την ποιότητα μέσα από σωστές δομές, καλές διαδικασίες και κατάλληλα αποτελέσματα. Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας “υγεία είναι όχι απλώς η έλλειψη ασθένειας, αλλά η πλήρης σωματική, κοινωνική και ψυχική ευεξία του ατόμου.”

Η υγεία αποτελεί ένα από τα βασικότερα στοιχεία ζωής του ανθρώπου. Όταν ο άνθρωπος είναι υγιής, τότε μπορεί και ανταποκρίνεται πλήρως και επαρκώς στις εργασιακές, κοινωνικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις. Η φροντίδα υγείας προκύπτει από την επιθυμία του ατόμου να κρατά την κατάσταση υγείας του σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο.

Οι υπηρεσίες υγείας είναι το αγαθό που προσφέρεται στον άνθρωπο με σκοπό τη βελτίωση του επιπέδου υγείας του. Η γιατρός κυρία Φιρούζα Κουρτίδου, παρέχει ολοκληρωμένη φροντίδα στον ασθενή. Προσφέρει υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες τόσο στην διάγνωση, όσο και στην θεραπεία νοσημάτων Εσωτερικής Παθολογίας με μετεκπαίδευση στον σακχαρώδη διαβήτη.

Καταβάλλεται συνεχής προσπάθεια, φροντίζοντας ο χρόνος παραμονής του ασθενούς στο ιατρείο μας να είναι εποικοδομητικός. Επιπρόσθετα, προσφέρονται επισκέψεις και φροντίδα υγείας κατ΄οίκον σε περίπτωση που κρίνεται απαραίτητο. 

Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, πατώντας εδώ.

 

×

Κλείστε το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

error: Προσοχή!!! Το κείμενο προστατεύεται από λογοκλοπή!!!