Φιρούζα Κουρτίδου – Παθολόγος Διαβητολόγος

Εάν ψάχνετε για Παθολόγος Διαβητολόγος Άλιμος βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Ένα Ιατρείο που Νοιάζεται για Εσάς!

Το ιατρείο μας βρίσκεται στον Άλιμο και εξυπηρετεί τα Νότια Προάστια

Το ταξίδι σας για μια καλύτερη υγεία ξεκινάει εδώ.  επικοινωνηστε μαζι μας σημερα!

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΕΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ

Κάντε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο μητρώο ασθενών μέσω της παρακάτω φόρμας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 992-0240

 

Υγεία και ανάπτυξη

Η καλή υγεία είναι ζωτικής σημασίας για την ανθρώπινη ευτυχία και ευεξία. Επίσης, συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική πρόοδο μια και οι υγιείς πληθυσμοί ζουν περισσότερο και είναι πιο παραγωγικοί. Η κατανάλωση υγιεινών τροφών και η συστηματική άσκηση είναι πρόκληση για όλους. Είναι δύσκολο να βρεθεί ο χρόνος που απαιτείται για το σκοπό αυτό και να εξισορροπηθεί με όλες τις άλλες καθημερινές δραστηριότητες. Ωστόσο τα ψυχικά και σωματικά οφέλη είναι σημαντικά όταν ακολουθείται ένα υγιεινός τρόπος ζωής. Οι σταθερά υγιεινές επιλογές, οδηγούν σε μια καλύτερη ζωή.

[/section-with-background]
 

για επειγοντα περιστατικα εκτος ωραριου τηλεφωνηστε στο 6937227357

Ο ρόλος του παθολόγου

Ο παθολόγος είναι ο ιατρός που μελετά τα αίτια, τη φύση και τις επιπτώσεις μιας νόσου. Είναι ο γιατρός της οικογένειας που παρακολουθεί τους εφήβους, τους ενήλικους αλλά και τους ηλικιωμένους. Σε αυτόν απευθυνόμαστε για κάθε μας πρόβλημα γενικό ή ειδικό, σωματικό ή ψυχικό. Επιπρόσθετα, ο παθολόγος είναι ο γιατρός που τον βρίσκουν εύκολα, που τον εμπιστεύονται. Συντονίζει τις άλλες ειδικότητες της ιατρικής για τη διάγνωση, θεραπεία και παρακολούθηση του ασθενή με πολυνοσηρότητα.

πατηστε εδω για να δειτε που βρισκεται το ιατρειο στον αλιμο

Το ιατρείο

Το ιατρείο στον Άλιμο άνοιξε το 2011 στην διεύθυνση Θεομήτορος 42, Άλιμος, 17456, ένα πολύ κεντρικό σημείο του Αλίμου και εξυπηρετεί τα Νότια Προάστια. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών και απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου. Λειτουργεί Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 17:00 μέχρι τις 20:00. Η γιατρός προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας όπως γενική παθολογία, πρόληψη και αντιμετώπιση του διαβήτη και επισκέψεις κατ’ οίκον όταν κρίνεται σκόπιμο.

 

×

Κλείστε το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.