Φιρούζα Κουρτίδου – Ειδικός Παθολόγος

Με μετεκπαίδευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη

 

Εάν ψάχνετε για Διαβητολόγος Περιστέρι βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε.

Ένα Ιατρείο που Νοιάζεται για Εσάς!

Εξυπηρετείται το κέντρο και μέρος του Δυτικού Τομέα όπως το Περιστέρι.

Το ταξίδι σας για μια καλύτερη υγεία ξεκινάει εδώ.  επικοινωνηστε μαζι μας σημερα!

ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΝΕΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΩΡΑ

Κάντε ΔΩΡΕΑΝ εγγραφή στο μητρώο ασθενών μέσω της παρακάτω φόρμας ή τηλεφωνήστε μας στο 210 514 6848

[two-thirds-first]

Το ιατρείο

Το ιατρείο μας βρίσκεται στην διεύθυνση Σεπολίων 74, Αθήνα, τ.κ. 10443, στην περιοχή Σεπόλια και εξυπηρετεί το κέντρο και κάποιες περιοχές του Δυτικού Τομέα όπως το Περιστέρι. Είναι δίπλα στην πλατεία Αγίου Μελετίου ανάμεσα στους σταθμούς μετρό Αττικής και Σεπόλια. Λειτουργεί από Δευτέρα ως Παρασκευή, 10:00 με 13:00Η γιατρός προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας όπως γενική παθολογία, πρόληψη και αντιμετώπιση του διαβήτη και επισκέψεις κατ’ οίκον όταν κρίνεται σκόπιμο. 

Εάν αναζητάτε Διαβητολόγος Περιστέρι τότε μπορείτε κάλλιστα να επισκεφτείτε το ιατρείο μας που βρίσκεται μόνο μερικά λεπτά απόσταση από το Δήμου Περιστερίου. 

[/two-thirds-first][one-third]

Προσφέρουμε

 • Πολυετή εμπειρία στο χώρο της υγείας
 • Υπηρεσίες υψηλής ποιότητας
 • Κεντρική τοποθεσία – Εύκολη πρόσβαση
 • Φιλικό Περιβάλλον
 • Πλήρως οργανωμένο ιατρείο
[/one-third]

πατηστε εδω για να δειτε που βρισκεται το ιατρειο μας στο χαρτη

[two-thirds-first]

Ο ρόλος του Ειδικού Παθολόγου

Ο παθολόγος είναι ο ιατρός που μελετά τα αίτια, τη φύση και τις επιπτώσεις μιας νόσου. Είναι ο γιατρός της οικογένειας που παρακολουθεί τους εφήβους, τους ενήλικους αλλά και τους ηλικιωμένους. Σε αυτόν απευθυνόμαστε για κάθε μας πρόβλημα γενικό ή ειδικό, σωματικό ή ψυχικό. Επιπρόσθετα, ο παθολόγος είναι ο γιατρός που τον βρίσκουν εύκολα, που τον εμπιστεύονται. Συντονίζει τις άλλες ειδικότητες της ιατρικής για τη διάγνωση, θεραπεία και παρακολούθηση του ασθενή με πολυνοσηρότητα.

Οι επιπλοκές του σακχαρώδη διαβήτη αφορούν όλα τα συστήματα του οργανισμού αφού επιβαρύνουν την λειτουργία των αγγείων όλων των μεγεθών με την ανάλογη συμπτωματολογία. Ο ιατρός και ο διαβητικός ασθενής πρέπει να συνεργαστούν και να αναστείλουν την εμφάνιση των επιπλοκών. Είναι απαραίτητο να υπάρχει αμοιβαία ειλικρίνεια, ολοκληρωμένη ενημέρωση και χρόνος από τους δύο με στόχο και σκοπό την ρύθμιση του σακχάρου. 

Η ιατρός έχει μετεκπαιδευτεί στο Σακχαρώδη Διαβήτη στο Διαβητολογικό Κέντρο ΓΝΠ “Τζάνειο”.

[/two-thirds-first][one-third]

Υπηρεσίες

 • κλινική εξέταση
 • πλήρης έλεγχος διαβητικού
 • ειδικά διαιτολόγια
 • ηλεκτροκαρδιογράφημα
 • οξυμετρία
 • ηλεκτρονική συνταγογράφηση ΕΟΠΥΥ
 • Πιστοποιητικά υγείας
[/one-third]

για επειγοντα περιστατικα εκτος ωραριου τηλεφωνηστε στο 6937227357

[two-thirds-first]

Υγεία και ανάπτυξη

Η καλή υγεία είναι ζωτικής σημασίας για την ανθρώπινη ευτυχία και ευεξία. Επίσης, συμβάλλει σημαντικά στην οικονομική πρόοδο μια και οι υγιείς πληθυσμοί ζουν περισσότερο και είναι πιο παραγωγικοί. Η κατανάλωση υγιεινών τροφών και η συστηματική άσκηση είναι πρόκληση για όλους. Είναι δύσκολο να βρεθεί ο χρόνος που απαιτείται για το σκοπό αυτό και να εξισορροπηθεί με όλες τις άλλες καθημερινές δραστηριότητες. Ωστόσο τα ψυχικά και σωματικά οφέλη είναι σημαντικά όταν ακολουθείται ένα υγιεινός τρόπος ζωής. Οι σταθερά υγιεινές επιλογές, οδηγούν σε μια καλύτερη ζωή.

[/two-thirds-first][one-third]

Πιστοποιητικά υγείας

 • Σχολική γυμναστική
 • Άσκηση σε γυμναστήριο
 • Έναρξη ή ανανέωση διπλώματος οδήγησης
 • Εργασία στο δημόσιο ή στο εξωτερικό
 • Εργαζόμενοι υγειονομικού ενδιαφέροντος
[/one-third]

Σακχαρώδης Διαβήτης

Η κυρία Φιρούζα Kουρτίδου είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας και του Ελληνικού Κολεγίου Μεταβολικών Νοσημάτων. Δέχεται στα ιατρεία της στον Άλιμο και στα Σεπόλια με αντικείμενο κυρίως τις διαταραχές του μεταβολισμού και τις επιπλοκές τους. Ποιο συγκεκριμένα, ασχολείται με το σακχαρώδη διαβήτη, την αρτηριακή υπέρταση, τη δυσλιπιδαιμία και τη παχυσαρκία.

Εδώ θα βρείτε το Διαβητολόγος Περιστέρι που αναζητάτε. Μπορείτε να επισκεφτείτε το blog μας και να διαβάσετε σχετικά άρθρα. Επίσης, μη ξεχάσετε να δείτε το 2λεπτο ενημερωτικό μας βίντεο για το σακχαρώδη διαβήτη τύπου 2.

 

×

Κλείστε το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

error: Προσοχή!!! Το κείμενο προστατεύεται από λογοκλοπή!!!