Ειδικός Παθολόγος – Ιατρείο Σακχαρώδη Διαβήτη

Η βασική ειδίκευση της κυρίας Κουρτίδου είναι οι διαταραχές του μεταβολισμού και οι επιπλοκές τους. Δηλαδή ασχολείται με θέματα σακχαρώδη διαβήτη, υπέρτασης, δυσλιπιδαιμίας και παχυσαρκίας. Είναι τακτικό μέλος της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρίας και του Ελληνικού Κολεγίου Μεταβολικών Νοσημάτων. Η κυρία Κουρτίδου είναι Ειδικός Παθολόγος με μετεκπαίδευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη.

βασική ειδίκευση Φιρούζα Κουρτίδου Παθολόγος Διαβητολόγος Άλιμος Σεπόλια

Η γιατρός μέσα από τη διάγνωση, προσφέρει εξειδικευμένη θεραπεία ασθενειών και γενικά συνεισφέρει την προστασία της υγείας του ασθενή. Κάθε χρόνο, η κυρία Κουρτίδου συμμετέχει σε πολλά συνέδρια και ημερίδες συμπληρώνοντας την βασική της κατάρτιση και ειδίκευση. Πιστεύει στη διαρκή ενημέρωση και υποστήριξη της επιστημονικής, επαγγελματικής και ατομικής ανάπτυξης του ιατρού.

Τα ιατρεία Κουρτίδου βρίσκονται σε κεντρικά σημεία, κοντά σε συγκοινωνίες, εξυπηρετώντας το κέντρο και τα νότια προάστια. Επίσης, προσφέρονται επισκέψεις και φροντίδα υγείας κατ’ οίκον σε περίπτωση που κάποιος ασθενής το επιθυμεί.

Εάν κάποιος δεν καλύπτεται από τα ήδη υπάρχων ωράρια, δύναται να κλειστεί ραντεβού σε μέρες και ώρες, εκτός των αναρτημένων ωραρίων.

Παθολόγος – Ρόλος και Αρμοδιότητες

Ο παθολόγος ιατρός έχει σημαντικό ρόλο στο σύστημα υγείας. Οι παθολόγοι είναι οι ιατροί της οικογένειας που παρακολουθούν εφήβους, ενήλικες αλλά και ηλικιωμένους. Είναι οι γιατροί που θα συντονίσουν τις άλλες ειδικότητες της ιατρικής για τη διάγνωση, θεραπεία και παρακολούθηση του ασθενή με πολυνοσηρότητα.

Αναμφισβήτητα, ο παθολόγος έχει σημαντικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα της περίθαλψης. Αποτελεί τον γιατρό “πρώτης γραμμής” και “πρώτης επιλογής” του αρρώστου για σωστότερη, γρηγορότερη και οικονομικότερη διάγνωση και θεραπεία.

Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, πατώντας εδώ.

Επιστροφή στην Αρχική σελίδα.

×

Κλείστε το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

error: Προσοχή!!! Το κείμενο προστατεύεται από λογοκλοπή!!!