Έλεγχος βάρους

Έλεγχος βάρους

Κλινική κατάσταση

 • Δευτέρα - Παρασκευή
  Σεπόλια 10:00 - 13:00 | Άλιμος 17:00 - 20:00

 • Σάββατο
  Κατόπιν ραντεβού

 • Τηλέφωνα Επικοινωνίας
  210 5146848 - 210 9920240

Κλειστε το ραντεβου σας

Έλεγχος βάρους

Έλεγχος βάρους

Παχυσαρκία και Έλεγχος Βάρους

Η μέθοδος Eurodiet

Ο έλεγχος βάρους είναι πολύ σημαντικός ιδίως όταν υπάρχει παχυσαρκία. Τα ελλιποβαρή, υπέρβαρα ή παχύσαρκα άτομα διατρέχουν μεγαλύτερο ρίσκο εμφάνισης προβλημάτων υγείας. Η μέθοδος Eurodiet εφαρμόζεται στα ιατρεία Αλίμου και Σεπολίων υπό την προσωπική επιστημονική επίβλεψη της ιατρού και του συνεργαζόμενου διατροφολόγου.

Παχυσαρκία Έλεγχος Βάρους Φιρούζα Κουρτίδου Παθολόγος Διαβητολόγος

Αναλυτικότερα, η ιατρική μέθοδος Eurodiet που εφαρμόζεται από κατάλληλα εκπαιδευμένους ειδικούς, βασίζεται στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα της βιβλιογραφίας. Όπως και τις πρόσφατες οδηγίες της ADA (American Diabetes Association) σχετικά με τις δίαιτες μειωμένων υδατανθράκων. Είναι ήδη σε εφαρμογή σε περισσότερες από 20 χώρες. Στην Ελλάδα εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία αποκλειστικά από ιατρούς. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ασθενών υπέρβαρων, παχύσαρκων, διαβητικών, με μεταβολικό σύνδρομο και πολλά άλλα, συνακόλουθα της παχυσαρκίας, νοσήματα. Συστήνεται σε Πανεπιστημιακές κλινικές και σε διαβητολογικά κέντρα δημόσιων νοσοκομείων καθώς αποτελεί τη μοναδική διατροφική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας με υποχρεωτική ιατρική παρακολούθηση.

Γιατί να επιλέξετε την Eurodiet

 • Σταδιακή και επιστημονική τροποποίηση των διατροφικών συνηθειών σας, που θα σας φέρει ομαλά στο ιδανικό για εσάς βάρος και θα σας βοηθήσει να το διατηρήσετε.
 • Σε αντίθεση με τις συνηθισμένες δίαιτες, η κατάλληλη πρόσληψη πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας, θα διατηρήσει τη μυϊκή σας μάζα.
 • Το αίσθημα κορεσμού που παρέχεται από την υψηλής βιολογικής αξίας πρωτεΐνη, τις φυτικές ίνες και το χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
 • Μια δίαιτα εύκολη στην εφαρμογή, ποτέ κουραστική, χάρη στη μεγάλη ποικιλία των διαθέσιμων προϊόντων.
 • Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα 4 φάσεων που θα σας επιτρέψει να πετύχετε σταδιακά, μια πραγματικά ισορροπημένη διατροφή.
 • Υποστήριξη και καθοδήγηση από έναν επαγγελματία υγείας, εκπαιδευμένο να χρησιμοποιεί τη μέθοδο Eurodiet, ένα απαραίτητο στοιχείο για τη μακρόχρονη διατήρηση του απολεσθέντος βάρους.

Ψυχοσυμπεριφορικές παράμετροι

Μερικές φορές, χωρίς να το καταλάβουμε, αλλάζουμε τη διατροφική μας συμπεριφορά και τις συνήθειες μας, για να αντιμετωπίσουμε ορισμένα συναισθήματα. Το υπερβολικό φαγητό, αντί για μια φυσιολογική απάντηση στην πείνα -όπως και θα έπρεπε να είναι- μπορεί να γίνει ένας τρόπος διαχείρισης συναισθημάτων, όπως είναι το άγχος ή η πλήξη. Καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος απώλειας βάρους, ο γιατρός σας θα σας παρέχει υποστήριξη, λαμβάνοντας υπόψιν τέτοιου τύπου κίνητρα και συναισθηματικούς παράγοντες.

Με τη μέθοδο Eurodiet, ο γιατρός σας, θα σας βοηθήσει να πετύχετε συγκεκριμένους στόχους σε κάθε φάση, ώστε να αποκτήσετε με ομαλό τρόπο καλές διατροφικές συνήθειες.

Μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Eurodiet, εδώ. Για περισσότερες πληροφορίες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, πατώντας εδώ.

Επισκεφτείτε τα ιατρεία μας στον Άλιμο ή στα Σεπόλια και αποκτήστε το δικό σας πρόγραμμα Eurodiet.

×

Κλείστε το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

error: Προσοχή!!! Το κείμενο προστατεύεται από λογοκλοπή!!!