Επιβεβαίωση Επικοινωνίας

Ευχαριστούμε πολύ για την επικοινωνία με τα ιατρεία Κουρτίδου. Έχουμε λάβει το μήνυμα σας. Θα το επεξεργαστούμε με προσοχή και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Η τελική επιβεβαίωση επικοινωνίας για το θέμα που σας απασχολεί θα πραγματοποιηθεί κατόπιν της τηλεφωνικής μας επικοινωνίας. Παρακαλούμε να συμπεριλάβετε το email που σας έχουμε αποστείλει με τα στοιχεία επικοινωνίας των ιατρείων μας στις επαφές σας.

Εντωμεταξύ, μπορείτε να επισκεφτείτε το blog μας και να ενημερωθείτε για τα θέματα υγείας που πιθανόν να σας αφορούν.

Επίσης, αφιερώστε 2 λεπτά για να δείτε ένα ενδιαφέρον βίντεο για το Σακχαρώδη Διαβήτη πατώντας εδώ.

Σχετικά με τα Ιατρεία μας

Ιατρείο Άλιμος

Το ιατρείο Άλιμος άνοιξε το 2011 στην διεύθυνση Θεομήτορος 42, Άλιμος, 17456τηλ. 210 992 0240. Ένα πολύ κεντρικό σημείο του Αλίμου εξυπηρετώντας κυρίως τα Νότια Προάστια. Βρίσκεται πολύ κοντά στην Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών και απέναντι από το Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου. Λειτουργεί Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 17:00 μέχρι τις 20:00.

Ιατρείο Σεπόλια

Το ιατρείο Σεπόλια, βρίσκεται στην διεύθυνση Σεπολίων 74, Αθήνα, 10443, με τηλέφωνο επικοινωνίας 210 514 6848 και εξυπηρετεί το Κεντρικό Τομέα της Αθήνας από το 2015. Ένα πολύ κεντρικό σημείο, κοντά σε συγκοινωνίες και εξυπηρετεί κυρίως το Κεντρικό και μέρος του Δυτικού Τομέα Αθηνών. Είναι δίπλα στην πλατεία Αγίου Μελετίου ανάμεσα στους σταθμούς μετρό Αττικής και Σεπόλια. Λειτουργεί Δευτέρα ως Παρασκευή, από τις 10:00 μέχρι τις 13:00.

Υπηρεσίες

Στα Παθολογικά Διαβητολογικά ιατρεία της κυρίας Κουρτίδου προσφέρονται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Πιο συγκεκριμένα, η ιατρός επικεντρώνεται στη διάγνωση και θεραπεία νοσημάτων Εσωτερικής Παθολογίας με μετεκπαίδευση στο Σακχαρώδη Διαβήτη. Προσεγγίζει τα προβλήματα των ασθενών με βάση την επιστημονικά τεκμηριωμένη διεθνή ιατρική πρακτική. Παραμένει ενήμερη για όλες τις εξελίξεις της ιατρικής συμμετέχοντας κάθε χρόνο σε συνέδρια. Παρέχονται όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και υπηρεσίες όπως:

  • προληπτική ιατρική
  • κλινική εξέταση
  • πλήρης έλεγχος διαβητικού
  • ειδικά διαιτολόγια
  • ηλεκτροκαρδιογράφημα, οξυμετρία
  • ηλεκτρονική συνταγογράφηση
  • επισκέψεις και φροντίδα υγείας κατ’ οίκον

Βασική ειδίκευση

Η ιατρός έχει μεγάλη εμπειρία και προσφέρει την τελική λύση σε δύσκολα και χρόνια περιστατικά. Καταβάλει συνεχή προσπάθεια να παρέχει επιστημονικά τεκμηριωμένες διαγνώσεις και αποτελεσματικές θεραπείες. Ειδικεύεται σε τομείς όπως:

×

Κλείστε το ραντεβού σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.